Data en Tarieven

De Do-In lessen worden op de woensdagochtend 2 lessen en de woensdagavond 2 lessen gegeven. De woensdagochtend in de bibliotheek van de Refter, de woensdagavond in de Elegast van de Refter.

Als er geen groepslessen gegeven mogen worden ivm Coronaregels dan wordt er elke week een online les opgenomen die je kunt volgen. Een online les kost € 10,-

Bij inschrijving de tijd vermelden welk uur Do-In yoga je wil volgen.

Tijden: Woensdag


Data lessen voorjaar 2022:
  • 19                             januari         (de lessen van 5 en 12 jan zijn vervallen i.v.m. lockdown)
  • 2 - 9 - 16 - 23          februari
  • 9 - 16 - 23 - 30         maart
  • 6 - 13 - 20                april
  • 11 - 18 - 25              mei
  • 1 - 8 - 15 - 22           juni
  • 6 - 13                       juli
      Geen les:                  26 januari en 29 juni
      Carnavalsvakantie:   2 maart
      meivakantie:             27 april en 4 mei

Tarieven:

Kosten voor voor 21 lessen a € 9,50  =   €  199,50
Losse les                                                  €     11,50
5-rittenkaart                                              €     52,50
Proefles                                                    €        5,-

Betaling:

Voordat je met Do-In Yoga wil starten neem dan eerst contact met mij op. De inschrijving voor een seizoen is definitief als  het cursusgeld is overgemaakt op rek.nr.: NL 56 RABO 0364 8919 98 t.n.v. G.H.Hukker onder vermelding van je naam en Do-In Yoga.

Mocht je nu al weten dat je maar een bepaalde periode kunt of dat je maar een aantal lessen kunt volgen dan is dat ook mogelijk, in overleg met mij. De betaling kan hierop worden aangepast. Mocht je tussentijds een keer verhinderd zijn dan kun je op een ander tijdstip inhalen. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Kun je niet alle lessen en wil je hierin meer vrijheid dan kun je een 5- rittenkaart nemen. Die is geldig voor dat seizoen.

Algemene voorwaarden:

Zorg dat je op tijd aanwezig bent in de les.

Probeer ook als je niet helemaal fit bent toch naar de les te komen. Blessures, klachten of andere belangrijke dingen altijd voor de les aan mij doorgeven. Hou dit uur voor jezelf vrij en probeer wekelijks te komen.

Graag tijdig afmelden bij verhindering, zo mogelijk 24 uur voor de les. Dit kan via Whats app, sms, mail of telefoon. Dan kan er iemand anders voor jou in de plaats de les volgen.

In de Coronatijd is het misschien fijn om je eigen matje, plaid en kussen mee te nemen. Heb je die niet dan kun je gebruik maken van mijn spullen. Dit maken we dan na de les meteen weer schoon. we houden 1,5 meter afstand van elkaar. Blijf thuis indien u of één van uw gezinsleden symptomen heeft van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen.

Mochten de regels weer aangescherpt worden wat betreft de Corona en we mogen niet meer in de zaal les geven dan zal ik online lessen aanbieden. 

Deelname aan de lessen geschiedt op eigen risico. Luister altijd naar de grenzen van jou lichaam. De Praktijk voor Shiatsu Therapie en Do-In Yoga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig lichamelijk letsel of vermissing van je eigendommen.

Geniet van de Do-In Yoga. Een uur voor jezelf in beweging en bewustwording.